Safety & Security Consultancy

Hosec, safety & security consultancy

Veiligheid en beveiliging zijn belangrijk voor elke hotel-onderneming. Uw medewerkers, gasten en andere aanwezigen moeten zich immers veilig voelen (en daadwerkelijk zijn). Maar hoe weet u of u aan alle wet- en regelgeving voldoet? Hosec geeft het antwoord met Safety & Security Consultancy.

We maken daarvoor een risicoanalyse en brengen alle elementen op het gebied van veiligheid en beveiliging binnen uw organisatie in kaart. Vervolgens geven we u praktisch adviezen voor aanpassingen en verbeteringen.

Veiligheid en beveiliging

Na de implementatie van de aanbevelingen uit de Safety & Security Consultancy weet u zeker dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Maar nog belangrijker: u hebt een veilige en deskundig beveiligde omgeving voor iedereen die zich in het gebouw bevindt.

Veiligheid (safety)

Veiligheid (safety) consultancy gaat vaak over welzijns- en gebruikersrisico’s. Hoe voorkomt u bijvoorbeeld een legionella-uitbraak? Hoe houdt u ongedierte buiten de deur? En wat kunt u actief doen om de kans op bijvoorbeeld brand te verkleinen?

Beveiliging (security)

Beveiliging (security) consultancy heeft vooral betrekking op (het verkleinen van) criminele risico’s, zoals diefstal, inbraak of overvallen. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met ongewenste bezoekers? Wat moet u doen na een inbraak? En nog belangrijker: hoe voorkómt u calamiteiten?

Details zijn bepalend

Hosec staat erom bekend grondig en zorgvuldig te werken. Het zijn immers vaak de details die het verschil maken tussen veiligheid en onveiligheid. Werken er bijvoorbeeld meerdere organisaties in één gebouw? Dan zorgen we dat ze allemaal op de hoogte zijn van hoe te handelen in een noodsituatie. Zelfs de snijmachine in de keuken of de zaagmachine van de technische dienst onderwerpen we aan een inspectie.

Veilig en gastvrij

Het uiteindelijke resultaat van Safety & Security Consultancy is een veilige en gastvrije omgeving voor alle gebruikers van uw bedrijfsgebouw. En mocht er toch iets gebeuren? Dan zijn er voldoende opgeleide en geïnstrueerde medewerkers aanwezig om de situatie adequaat het hoofd te bieden.

Safety & Security Consultancy

Safety & Security Consultancy bestaat onder andere uit de volgende werkzaamheden en activiteiten:

  • Risicoanalyses maken
  • Quickscans Veiligheid maken
  • Veiligheids- en Beveiligingsplannen opstellen en implementeren
  • Gebouwen inspecteren (audits)
  • Toegangsbeheer opzetten
  • Sleutelbeheersystemen en -procedures opstellen
  • Beveiligingssystemen inrichten (en begeleiden en adviseren in het keuzeproces)
  • Opvang en telefonisch advies rond incidentenveiligheid organiseren (MVO)
  • Veiligheidsadviezen opstellen inzake BREEAM Management 8 Veiligheid

Bel me terug

Direct meer weten over Safety & Security Consultancy? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Naam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

 

Heb je een vraag
over Hospitality Security?