Ontruimingsplannen en vluchtwegplannen

Hosec, ontruimingsplannen en vluchtwegplannen

Bij een brand, ongeval of andere calamiteit is het belangrijk om een bedrijf doelgericht te ontruimen, zodat alle gebruikers snel in veiligheid komen. Onmisbaar daarin is een goed ontruimingsplan en/of vluchtwegplan. Wij zijn gespecialiseerd in het tekenen van ontruimingsplannen en vluchtwegplannen.

De procedures voor noodsituaties verschillen (uiteraard) per bedrijf. Toch zijn de grote lijnen vaak hetzelfde. Voor de aanwezigen in het gebouw, maar zeker ook voor de hulpdiensten zijn ontruimingsplannen, vluchtwegplannen en de bijbehorende plattegronden en actiekaarten onmisbaar voor een succesvolle ontruiming. Met een duidelijke plattegrond op hun kamer kunnen hotelgasten en medewerkers zich bijvoorbeeld tijdig in veiligheid brengen in het geval van een brand.

Ontruimingsplannen en vluchtwegplannen tekenen

Dankzij onze jarenlange ervaring in de gastvrijheidssector kunnen we alle benodigde ontruimingsplannen, plattegronden en actiekaarten voor u ontwikkelen. We werken volgens de nieuwste richtlijnen voor openbare gebouwen, scholen en hotels (NEN 8112 en 1414). Samen met onze eigen CAD-tekenaars maken we die plannen en plattegronden, en helpen we u bij het juist aanbrengen en integreren ervan in uw organisatie.

Jaarlijkse audits

Uiteraard kunnen we ook de jaarlijkse audits en controles verzorgen en eventueel aanbevelingen doen voor aanpassingen van de ontruimingsplannen en vluchtwegplannen. Zo weet u zeker dat de BHV’ers en hulpdiensten altijd werken met up-to-date ontruimingsplannen en vluchtwegplannen.

Trainingen

Om goed om te kunnen gaan met ontruimingsplannen en vluchtwegplannen, verzorgen we trainingen. BHV’ers in uw organisatie leren hoe ze moeten handelen in het geval van een calamiteit. Wie heeft welke verantwoordelijkheden? Welke acties hebben prioriteit? Door deze trainingen hebt u niet alleen de papieren veiligheid op orde, maar ook de praktische borging ervan.

Bel me terug

Direct meer weten over Ontruimingsplannen en vluchtwegplannen? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Naam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

 

Heb je een vraag
over Hospitality Security?