Hotel Security Officer / HSO ® Opleiding

Hosec, hospitality security officer / hso ® opleiding

Op een gastvrije manier beveiligen: dat is waartoe uw medewerkers in staat zijn als ze de Hotel Security Officer / HSO ® Opleiding hebben gevolgd. Ze krijgen concrete en direct toepasbare handvatten voor klantvriendelijk én veilig gastheerschap.

Voor wie is de Hotel Security Officer / HSO ® Opleiding?

De Hotel Security Officer opleiding (HSO ®) is speciaal bedoeld voor beveiligers, facilitair medewerkers, Duty Managers en medewerkers met een leidinggevende functie.

Klantvriendelijk toezicht

Tijdens de Hotel Security Officer opleiding leren deelnemers om gericht(er) en klantvriendelijk(er) toezicht te houden. Na de opleiding kunnen ze veiligheidsrisico’s herkennen en gerichte en adequate maatregelen nemen, terwijl ze tegelijkertijd de gastvrijheid en klantgerichtheid van uw organisatie handhaven.

Uiteenlopende situaties

We gaan in op uiteenlopende situaties. Hoe ga je om met een ongewenste bezoeker? Hoe ga je in gesprek met een ontevreden gast? En bovenal: hoe zorg je ervoor dat je in alle omstandigheden een vriendelijk en voorkomend gastheer of gastvrouw blijft?

Twee dagdelen

De opleiding bestaat uit twee dagdelen van vier uur. Aan bod komen onder andere:

  • Hotel versus security
  • Cultuur en communicatie
  • Casus incident bezoekers/gasten (rollenspel)

Certificaat en pin

Tijdens de opleiding testen we de deelnemers op zowel hun theoretische als praktische kennis. Scoren ze een voldoende, dan ontvangen ze het certificaat Hotel Security Officer. Daarnaast ontvangen ze een pin, die in het knoopsgat van het colbert kan worden gedragen.

Hotel Security / HSO ® Handboek

220 pagina’s / Auteurs: Paul Bouman, Ron de Groot. ISBN / EAN : 978-90-9028570-2

Dit handboek is de leidraad voor de Hotel Security. Het geeft de medewerker met een toezichthoudende functie handvatten om veiligheidsrisico’s te herkennen en veiligheidsmaatregelen te nemen in de Hotel Branche. In het handboek worden onderwerpen behandeld als veiligheidszorg, safety- & security risico’s, procedures, regels, voorschriften, plannen en documenten. Daarnaast bevat het een uitgebreid trefwoordenregister.

Meer informatie

Zie voor meer informatie én het register: hso-register.nl

Bel me terug

Direct meer weten over Hotel Security Officer / HSO ® Opleiding? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Naam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

 

Heb je een vraag
over Hospitality Security?