Dienstverlening

Hosec, dienstverlening

De dienstverlening van HOSEC bestaat uit:

Safety & Security Consultancy

Hosec, safety & security consultancyVeiligheid en beveiliging zijn belangrijk voor elke hotel-onderneming. Uw medewerkers, gasten en andere aanwezigen moeten zich immers veilig voelen (en daadwerkelijk zijn). Maar hoe weet u of u aan alle wet- en regelgeving voldoet? Hosec geeft het antwoord met Safety & Security Consultancy.
» meer informatie

Veiligheidstrainingen

Hosec, veiligheidstrainingenDe veiligheidstrainingen van Hosec vergroten de veiligheid in uw organisatie op uiteenlopende aandachtspunten. We bieden verschillende trainingen en opleidingen aan, veelal specifiek afgestemd op uw hotel én uw onderneming.
» meer informatie

Calamiteiten- en ontruimingsoefeningen

Hosec, calamiteiten en ontruimingsoefeningenEr zijn verschillende scenario’s waarin uw onderneming en uw medewerkers gevaar lopen: van brand, (gas)lekkages en inbraak tot een gewapende overval. In zulke gevallen is adequaat handelen van onschatbare waarde. Onze calamiteiten- en ontruimingsoefeningen zijn dé instrumenten om daarvoor te zorgen.
» meer informatie

Ontruimingsplannen en vluchtwegplannen

Hosec, ontruimingsplannen en vluchtwegplannenBij een brand, ongeval of andere calamiteit is het belangrijk om een bedrijf doelgericht te ontruimen, zodat alle gebruikers snel in veiligheid komen. Onmisbaar daarin is een goed ontruimingsplan en/of vluchtwegplan. Wij zijn gespecialiseerd in het tekenen van ontruimingsplannen en vluchtwegplannen.
» meer informatie

Hotel Security Officer / HSO ® Opleiding

Hosec, hotel security officer trainingOp een gastvrije manier beveiligen: dat is waartoe uw medewerkers in staat zijn als ze de Hotel Security Officer opleiding hebben gevolgd. Ze krijgen concrete en direct toepasbare handvatten voor klantvriendelijk én veilig gastheerschap.
» meer informatie