BREEAM Management 8 Veiligheid

Hosec, BREEAM management 8 veiligheid

BREEAM is het meetinstrument voor de beoordeling van de duurzaamheid van projecten. Het veiligheidsaspect wordt daarbij vastgelegd onder de noemer ‘BREEAM Management 8 Veiligheid’. Hosec is hierin gespecialiseerd.

Duurzaamheid en veiligheid zijn niet meer uit de bouwwereld weg te denken. De eisen die op deze gebieden aan bouw en verbouw worden gesteld, worden bovendien steeds strenger. Om de duurzaamheidprestaties van een gebouw te bepalen, is BREEAM-NL in het leven geroepen.

BREEAM Veiligheid

De veiligheidseisen binnen BREEAM-NL zijn vastgelegd onder ‘BREEAM Management 8 Veiligheid’. Het gaat hier bij om:

Het identificeren en stimuleren van effectieve ontwerpmaatregelen die de sociale veiligheid in de omgeving van het project verhogen door een bescherming te bieden tegen vaak voorkomende criminaliteit (zoals vernielingen, gelegenheidsinbraken, diefstal enzovoorts).

Keurmerk ‘BREEAM Management 8 Veiligheid’

Wie het keurmerk ‘BREEAM Management 8 Veiligheid’ wil bemachtigen best paying online casino, moet aan flink wat eisen voldoen. Dat vraagt om een gedegen advies en een goede begeleiding. Hosec heeft de expertise en het netwerk om uw nieuwbouw of renovatie probleemloos te laten voldoen aan de eisen van BREEAM Management 8 Veiligheid.

Bouwkundig beveiligingsadviseur

De beoordelingsrichtlijnen van BREEAM-NL zijn veelomvattend. Ze stellen ook de nodige eisen aan de begeleiding van het (ver)bouwproces. Zo moet tijdens de ontwerpfase een aantoonbaar gekwalificeerde beveiligingsadviseur worden geraadpleegd. De aanbevelingen die hieruit voortvloeien, moeten ook daadwerkelijk worden verwerkt in het uiteindelijke ontwerp en in het opgeleverde gebouw.

BORG-gecertificeerd

Daarnaast moet voor het advies in de ontwerpfase en de eindcontrole op realisatie van de aanbevelingen moet een beveiligingsbedrijf worden ingeschakeld. Dit moet een gecertificeerd BORG Bouwkundig beveiligingsbedrijf zijn. HOSEC heeft hiervoor een samenwerking met een gecertificeerd partnerbedrijf.

Meedenken vanaf ontwerp

De kracht van Hosec is dat we met u meedenken vanaf de ontwerpfase. Door dan al met BREEAM Management 8 Veiligheid rekening te houden, voorkomt u later extra kosten. Een ander voordeel is dat onze veiligheidsadviseurs verder kijken dan de papieren veiligheid: we willen een functionele bijdrage leveren aan een écht veilig gebouw.

Geen vuistdikke rapporten

Door uw BREEAM-NL veiligheidsvraagstuk bij Hosec neer te leggen, voorkomt u dat u vuistdikke rapporten moet doornemen en complexe beslissingen moet nemen. Dankzij onze ervaring weten we welke wet- en regelgeving op uw gebouw van toepassing zijn en welke maatregelen daarbij passen. Denk bijvoorbeeld aan keuzes op het gebied van:

  • Hang- en sluitwerk
  • Glaswerk
  • Verlichting
  • Terreinafscheiding

DGBC participant

Goed om te weten: HOSEC is participant van de Dutch Green Building Council, de netwerkorganisatie voor duurzaam bouwen en vastgoed. Wij zijn dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op dit gebied.

Bel me terug

Direct meer weten over BREEAM Management 8 Veiligheid? Vul uw gegevens in en we nemen snel contact met u op.

Naam *

Organisatie *

Telefoonnummer *

E-mailadres *

 

Heb je een vraag
over Hospitality Security?